Shutters

Shutters

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar vooral... APART!

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen die gebruikt worden als binnenzonwering of als decoratieve raambekleding. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi... niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

De verstelbare louvers laten de klant toe om zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy te regelen. Er is keuze uit verschillende louverbreedtes: 63 mm, 81 mm (flatlouver) of 89 mm.

De collectie bevat 24 dekkende verfkleuren en 12 beitskleuren waarbij de mooie houtnerfstructuur zichtbaar blijft. Indien gewenst kan u zelf ook een specifieke RAL-kleur kiezen.

Deze shutters zijn vervaardigd uit hoogwaardig Basswood (Amerikaanse linde). Deze lichte, maar uiterst stevige houtsoort heeft een mooie houtstructuur en laat zich uitstekend verwerken. Ze worden op maat gemaakt volgens de regels van de kunst. Een drievoudige pen-gatverbinding verzekert uiterst sterke luiken. Ze worden ook vaak geïnstalleerd voor ramen met speciale vormen, in een kastenwand of als room divider.