Over ons...

Onze geschiedenis

De geschiedenis van Cosy In & Out gaat terug tot 1974 toen Dhr. Willy Peeters en zijn echtgenote Mevr. Lydia Geens het toenmalige "Salons Peeters" openden als platform voor de zitmeubelen die zij zelf vervaardigden.

Gedreven door trouwe klanten die de eersteklas kwaliteit en service erg waardeerden werden de activiteiten gestaag uitgebouwd.

In 1989 kwam er versterking... nieuw bloed in de gedaante van huidig zaakvoerder Givan Peeters.

Begin de jaren '90 kwamen reeds de eerste, geadviseerde interieurs tot stand waarbij meubelen zelfs aan huis werden gepresenteerd.

Midden de jaren '90 werd de beleving vervolledigd met de komst van tuinmeubelmerk en trendsetter Kettal. 

In 2006 werden gevels en showroom grondig gerenoveerd en kreeg ons geesteskind, na lang overleg, een nieuwe naam die de totale aanpak als inrichter extra in de verf zette. Cosy In & Out was geboren!

Eind 2018 was het opnieuw tijd voor een ingrijpende renovatie die onze showroom opnieuw een stap hoger tilt als inspiratiebron voor uw nieuwe interieur. 

Zeker de moeite om eens langs te komen!

Onze missie

Mensen weten vaak niet hoe ze aan hun interieur moeten beginnen... Wat gaan ze verbouwen/veranderen, wat kan/moet blijven, welke kleuren gaan ze kiezen, enz.

Wij staan onze klanten graag bij met raad & daad bij hun inrichting... of het nu om een leeg hoekje in een leefruimte gaat dat aangekleed moet worden of over een volledige woning die ingericht moet worden!

Onze interieurstylist komt aan huis uw project met u bespreken op vlak van stijl, kleurgebruik en afwerking van de ruimte. Daarna stellen we een moodboard samen, waarin alle elementen van uw interieur aan bod komen. Bovendien maken we 3D-tekeningen en grondplannen, zodat u een overzicht krijgt. De tekeningen en het moodboard geven niet alleen een totaalbeeld van inrichting, gebruikte materialen & kleuren, maar ook het nodige vertrouwen in uw project.

Zo gaan we nóg een stapje verder met de service die altijd al zo belangrijk was...

Wij kennen élke klant. Bij ons bent u géén nummer!

Wie zijn wij? 

Givan Peeters

Zaakvoerder & interieurstylist

Juani Peeters

Interieurarchitect

Onze diensten

Interieuradvies

Kleur- & materiaaladvies in verschillende pakketten, van basisadvies tot volledig uitgewerkte 3D-tekening.

Technisch advies

Wij onderbouwen onze interieurs volledig op technisch vlak. Wat is technisch haalbaar in welke situatie?

Service

Wij helpen u graag waar mogelijk, van kleine tot grote vragen, verzoeken, problemen, ... niets is ons te veel!

Wil je meer weten over onze Privacy Policy?