Rolgordijnen Duo

Twee kleuren, duizenden combinaties!

Rolgordijnen Duo combineren transparantie en ondoorzichtigheid in één doek. De afwisseling zorgt voor een dynamisch, maar strak lijnenspel aan jouw raampartijen. Doorheen de dag kan je de transparantie aanpassen zodat jouw interieur als het ware continu meeleeft met de lichtinval. 

In deze collectie zit een uniek gamma aan duo rolgordijndoeken verdeeld over verschillende kwaliteiten, prijsgroepen, kleuren en texturen. Het zijn stuk voor stuk prachtige, functionele en unieke stoffen met elk hun eigen karakter, waarbij extra aandacht werd gegeven aan textuurrijke stoffen, verschillende baanbreedtes en een verduisterende kwaliteit.

De brede horizontale banen scheppen een ruimtelijk gevoel, terwijl je meester blijft van jouw privacy. Het transparante deel is 25 mm of 50 mm hoog, terwijl het geweven deel 45 mm of 75 mm hoog is.

Met Xtra Large spelen we ook in op de grotere ramen die steeds meer in moderne architectuur worden toegepast. Grote breedtes worden moeiteloos overspannen. Een uitgekiend systeem maakt de bediening licht en de montage makkelijk. Met Xtra Large Duo nu tot 240 cm breed en 260 cm hoog.

Wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op!