Parket

Parket

Niets zaliger dan hout onder je voeten!

Parket onder je voeten... Is er iets zaliger dan dat?

In heel wat interieurs wordt er gekozen voor parketvloeren omwille van het warme karakter, lekker aanvoelen en de natuurlijke uitstraling. 

Eenmaal de keuze voor hout is gevallen gaan we, samen met u, op zoek naar de meest geschikte vorm voor uw interieur.

Wenst u een massieve parket, dan kan er gekozen worden uit verschillende "motieven". Gaat u voor de strakkere plankenvloer, de klassiekere visgraat of Hongaars punt of liever zelfs een ingelegd patroon? Het kan allemaal!

Naast de volledig massieve plankenvloeren bieden wij ook gecombineerde parketten aan van topkwaliteit. Deze hebben een massieve toplaag in verschillende diktes. Deze parket komt toe met tand-groefverbinding en is uiterst makkelijk om te plaatsen, zowel zwevend als verlijmd op de ondergrond.

Na het kiezen van het soort parket bespreken we kleur- en afwerkingsmogelijkheden met u. Wij weigeren te werken met éénlaagse kleurproducten, waarbij u achteraf jaarlijks moet verzepen om loopsporen tegen te gaan. Wij kiezen daarentegen voor een afwerking in verschillende lagen waarbij een onderhoudsvrij en duurzaam resultaat voorop staan!

Heeft u reeds een houten vloer, maar kan deze een opknapbeurt verdragen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bestaande parketvloeren kunnen volledig opgeschuurd worden om terug een mooie blanke vloer te bekomen. Daarna brengen wij opnieuw kleur- en afwerkingslagen aan. Dit kan zowel met watergedragen vernissen als met hardwax olieën. 

Contacteer ons! Wij geven graag ons advies!