Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Bepaal zélf de hoeveelheid zonlicht die je wil binnenlaten!

Horizontale jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen, in hout of aluminium, die in verschillende standen kunnen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden. De hoeveelheid zonlicht die je wil binnenlaten, bepaal je met de lamelbreedte. Hoe breder de lamellen, hoe verder ze uit elkaar staan en hoe sterker de lichtinval. 

Hout is tijdloos. Ben je op zoek naar rust, eenvoud en warmte? Dan is deze collectie je op het lijf geschreven. De Faux Wood reeks is de finishing touch voor strakke interieurs en de Rustic Wood reeks draagt met zijn nerfstructuur bij aan de natuurlijke uitstraling van elk landelijk interieur. De warme en statige collectie is een mooie verzameling van kwalitatieve houtsoorten en verfijnde afwerkingen.

Houten jaloezieën zijn een uitstekende warmte- en lichtregelaar en verhogen het akoestisch comfort in de ruimte. De houten lamellen worden tot een mooi geheel verzameld met ladderkoorden of ladderbanden die verkrijgbaar zijn in maar liefst 24 kleuren en in 25 en 38 mm breedte.

De metalen collectie onderscheidt zich door exclusief design, beheersing van privacy en lichtinval en duurzaamheid. Met een diversiteit aan kleuren en lamelbreedtes is voor elk interieur een passende keuze verzekerd. Lamellen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten breedtes: 16 - 25 - 35 - 50 mm.

Aluminium jaloezieën kunnen ook gemaakt worden zonder zichtbare koordgaatjes. Bij privacyuitvoering worden de lamelgaatjes naar de achterzijde van de lamel verplaatst, zo overlappen deze elkaar in gesloten stand. De lichtinval wordt hierdoor beperkt.

Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden... Wij adviseren je graag. Neem gerust contact op met ons!