Herstofferingen

Voor de persoonlijke toets in uw interieur

Herstofferingen van oude zetels of stoelen... Een nieuwe zetel of stoel is eigenlijk goedkoper dan het heropmaken van een oud zitmeubel. Bij herstofferingen moet je namelijk heel behoedzaam de oude bekleding verwijderen, zodat je nieuwe patronen kan knippen aan de hand van de oude stof. Voorzichtigheid is dan ook geboden!

Maar waarom dan toch een oud item herstofferen?

Vaak spelen emotionele redenen een grote rol. Zo kan een zetel bijvoorbeeld van een overleden familiestuk zijn geweest en willen mensen er terug iets moois van maken ter ere van die persoon.

Soms wordt ook beslist om te herstofferen om puur praktische redenen. Klassieke stoelen die perfect bij de rest van de eetkamer passen worden gemakkelijk opnieuw bekleed. Soms kan een bepaald meubel niet eenvoudigweg vervangen worden door een nieuw item. Denk bijvoorbeeld maar aan de speciale zithoekjes die er vroeger al eens in keukens voorkwamen, of de vaste banken in cafés of brasserieën.

De laatste drijfveer om te herstofferen is een streven naar uniciteit. Oude, unieke meubelstukken worden terug in hun originele pracht hersteld om te pronken in het nieuwe interieur.

Redenen genoeg om te kiezen voor herstofferen!

Heeft u graag meer informatie hierover? Contacteer ons dan!

Zetels

Stoelen

Speciale items