Interieuradvies & kleuradvies

Indeling en kleur een probleem? Geen probleem voor ons!

INTERIEURADVIES

Interieuradvies kan nét zijn wat u nodig heeft. Droomt u van een nieuw interieur met nieuwe en verfrissende ideeën? Cosy In & Out ontwerpt en realiseert uw interieur op maat.

Onze interieurstylist begeleidt u graag bij het kiezen van meubilair, de juiste kleuren, gordijnen, tapijten,… Op die manier wordt uw woonruimte zowel esthetisch als praktisch ingericht.

Zijn advies is verkrijgbaar in verschillende pakketten, van een basispakket tot full option 3D-tekening met volwaardig kleuren- en materialenpalet.

We garanderen de succesvolle uitvoering van het project vanaf het idee tot de eindafwerking (verlichting, schilderwerken,…) waarbij ook de decoratie door ons kan worden verzorgd. Zo streven we ernaar om samen met u een gepersonaliseerde inrichting te realiseren.

U kunt alle zorgen aan ons toevertrouwen, u hoeft alleen maar te genieten van het resultaat.

KLEURADVIES

Heel wat mensen onderschatten de kracht van kleur in een interieur. Nochtans is er niets dat een interieur méér karakter geeft dan kleur.

Door het kiezen van de juiste kleuren bepaal je de sfeer die in de inrichting zal uitstralen. Ook dragen ze bij tot de psychologische ervaring van een ruimte. Kleuren geven een kamer persoonlijkheid en eigenheid. Ze kunnen de ruimte kleiner en donkerder of net ruimer en lichter doen lijken. Kleuren hebben dus een belangrijke invloed op het ruimtelijke effect. Daarnaast werken ze ook op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

Kortom, kleuren spelen een belangrijke rol bij de inrichting van een ruimte.

Onze interieurstylist begeleidt u graag bij het kiezen van de juiste kleurencombinaties. Hij kan bij u langskomen met allerhande kleurenstalen om zo, samen met u, het perfecte eindresultaat bekomen.