Behang & verf

Behangen & schilderen

Dúrf kleur in je interieur te brengen!

Behang & verf... Heel wat mensen onderschatten de kracht van kleur in een interieur. Nochtans is er niets dat een interieur méér karakter geeft dan kleur en/of motief.

Door het kiezen van de juiste kleuren bepaal je de sfeer die in de inrichting zal uitstralen. Ook dragen ze bij tot de psychologische ervaring van een ruimte. Kleuren geven een kamer persoonlijkheid en eigenheid. Ze kunnen de ruimte kleiner en donkerder of net ruimer en lichter doen lijken. Kleuren hebben dus een belangrijke invloed op het ruimtelijke effect. Daarnaast werken ze ook op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

Kortom, kleuren spelen een belangrijke rol bij de inrichting van een ruimte.

Onze interieurstylist begeleidt u graag bij het kiezen van de juiste kleurencombinaties. Hij kan bij u langskomen met allerlei kleurenstalen en zo samen met u het perfecte eindresultaat bekomen.

Indien gewenst kunnen wij een moodboard samenstellen voor de gewenste ruimte, waarin alle kleuren en texturen aan bod komen... van vloertegel of parketlat tot leder van uw zetel of stof van uw bed, van verfkleur voor het plafond tot behang of verfkleur voor de muren. In één oogopslag ziet u dan dat alles past bij elkaar!

  • Behang
  • Verfkleuren (gewone verven, maar ook kalkverven)
  • Algemeen kleuradvies

Contacteer ons wanneer u graag meer informatie wil.