Zetel

Zetels

1001 mogelijkheden qua stijl, opstelling en bekleding!

Zetels, sofa's, salons, bankstellen,... allemaal benamingen voor "zitcomfort". 

Heb je een idee voor welke stijl  je wil gaan? Landelijk, luxueus, vintage, modern, design,... 

Welke opstelling heb je in gedachten? De klassieke 3 + 2-zit of 3-zit met 2 clubzetels? Of heb je liever een stuk waarop je je benen languit kan leggen? Wil je dan een zetel met relaxen of een 3-zit met een chaise longue? Of wil je liever een grotere opstelling in hoek? Of ga je voor een 2-zit of 3-zit en combineer je deze met 2 losse fauteuils van een ander model, eventueel zelfs in een totaal andere bekleding & motief? 

Welke bekleding wil je voor je zetels? Kies je voor leder en zo ja, voor welk soort leder? Heb je kinderen of kleinkinderen die regelmatig in je zetels duiken?  Of heb je die nieuwe zetel juist in de wachtruimte van je kantoor nodig? Dan kan de keuze van leder compleet verschillend zijn! Of hou je meer van de touch van stof? Ook daar zijn er 1001 keuzemogelijkheden... Speel je eerder op veilig met een uni stof of durf je voor motief en/of kleur kiezen?

Wij helpen je graag bij het zoeken naar een zetel waarbij je wensenlijst volledig afgevinkt kan worden. Wees niet alleen tevreden met OF het juiste zitcomfort OF de juiste look, dus contacteer ons voor begeleiding! Wij helpen je graag!